ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

6 μήνες μετά, από τον Ρουβά στον Σκουλά

...διάφορες σκέψεις και διαπιστώσεις των τελευταίων 6 μηνών
- τρέμω μην γίνει ο γιός μου Ολυμπιακός ...πολύ με το κόκκινο χρώμα τα 'χει και σίγουρα δεν είναι γιατί συμπαθεί την Παπαρήγα
- μου την δίνει ο όρος "περιφέρεια" αντί επαρχία, πως να το κάνουμε αφού είμαστε επαρχία, υπάρχει κάποιος που είναι από την επαρχία και παρεξηγείται με την λέξη επαρχία δλδ να είναι αντί επαρχιώτης, περειφερειώτης ....
- και η τελευταία χλίδα της ζωής μου εξαφανίστηκε προ ημερών, μου την πήρε το προνήπιο ...πήγαινα στην δουλειά στις 9:30 το προνήπιο κλείνει τις πόρτες στις 8:30 ....
- θέλω να πουλήσω το σπίτι που μένω και να φτιάξω ένα καινούριο έτσι όπως το θέλω έγω
- το καλοκαίρι έπαθα ένα κόλλημα με τους Singles και είδα στο livemovies όλα τα επεισόδια σε ένα Σ/Κ.
- μεγάλο ψέμα το "έπιασα πάτο", διαπίστωσα ότι ο πάτος δεν έχει πάτο!
- πλέον (στο παρελθόν τους ανεχόμουν αρκεί να μην πείραζαν εμένα) δεν ανέχομαι τα "παράσιτα" τους βολεμένους τους λαμόγιους - έχω μπουχτήσει.
- μου την δίνει αυτός που έξαρτάται από μένα να με γράφει στ α... του, διότι όταν θα αποφασίσω έγω να τον γράψω σίγουρα θα είναι χειρότερα τα πραγματα γι αυτόν και καλύτερα για μένα.
- η Ελλάδα νομοθετικά προστατεύει, τον "ακάλυπτο" και τον "κλέφτη".
- οι τράπεζες γέμισαν την πιάτσα με επιταγές, μοίρασαν επιταγές στον κάθε ξυπόλητο, στον κάθε αερτζή, χωρίς κάπως να διασφαλίσουν ότι αυτός που πήρε το μπλοκ αξίζει και να το διαχειριστεί.
- στο διάστημα που έλειψα από το μπλογκ μου έκανα 2 πολύ όμορφα και σύντομα ταξίδια, ένα στο Παρίσι και ένα στο Μόναχο - Σαλτσμουργκ.
- με την αλλαγή στην Ολυμπιακή χάσαμε 92000 μίλια ... όσο το σκέφτομαι ....
- αυτό το καλοκαίρι πέρασα και πολύ όμορφες μέρες και πολύ άσχημες.
- μ αρέσουν όλα τα τραγούδια από τις διαφημίσεις της vodafone.
- επίσης αν κάποιος έχει πληροφορία ότι ο Χ. Γαργανουράκης θα δώσει καπου συναυλία και την μοιραστεί μαζί μου θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
- δηλώνω φανατική θαυμάστρια του Βασίλη Σκουλά.
- Χριστούγεννα κάνω πάντα εδώ, εκτός μία φορά που τα πέρασα στην Πάτρα και φέτος υπάρχει μια μικρή τόση δα πιθανότητα να φύγουμε!!!
(ζητείται προορισμός για 3 μέρες που να μην είναι Βιέννη, Παρίσι,Λονδίνο, Πράγα, Βερολίνο, να μην κάνει -10, να θυμίζει χριστούγεννα, και να φτάνεις το πολύ σε 3 ώρες με το αεροπλάνο, καμμιά ιδέα???)
χάρηκα που επέστρεψα :-)

14 σχόλια:

Φωτεινή S on 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:01 μ.μ. είπε...

Το Ντουμπάι-Αμπου Ντάμπι είναι ένας προορισμός που πληρεί αρκετούς από τους όρους που έβαλες, αλλά χριστουγεννιάτικο πνεύμα δεν βλέπω.
Τώρα αν οι πετρελαιάδες προκειμένου να τραβήξουν κόσμο κάνουν και κανένα χριστ.δέντρο πιο ψηλό κι από της Νέας Υόπκης, δεν το γνωρίζω.
Να είσαι πάντα καλά!

Σοφία on 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:42 μ.μ. είπε...

Νατάσσα καλώς επέστρεψες! Εύχομαι να έχεις αφήσει πίσω τον πάτο και να ανεβαίνεις σταθερά προς τα πάνω. Οι Ολυμπιακοί είναι μια χαρά παιδιά, σε διαβεβαιώνω εγώ που και τα δύο μου αδέρφια είναι Ολυμπιακοί. Επίσης σε διαβεβαιώνω ότι οι γονείς-Παναθηναϊκοί μπορούν να επιβιώσουν ακόμα κι όταν *και τα τρία* παιδιά βγουν Ολυμπιακοί (ο μεγάλος παράσυρε τα άλλα δύο). Βέβαια η ψυχή τους το ξέρει... χαχα. Ωραίος Χριστουγεννιάτικος προορισμός είναι η Κολωνία, αλλά να πας πριν τις 23 Δεκεμβρίου, τότε που έχουν ακόμα τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια. Επίσης πιστεύω ότι ωραία θα είναι και η Στοκχόλμη. Για τις θερμοκρασίες δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πάντως ;-)

Crazy Tourists on 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:55 μ.μ. είπε...

Με βάση τους περιορισμούς σου θα πρότεινα Στοκχόλμη και Ρώμη...ή και κάποια γερμανική πόλη πλην Βερολίνου! Εμείς ελπίζω φέτος Χριστούγεννα να κάνουμε σπίτια μας! Καλως μας ήρθες! Μας έλειψες! Φιλάκια!
CrazyTourist1

Y.Γ. Σου βάλαμε και Πολωνία! ;)

KitsosMitsos on 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 π.μ. είπε...

Καλή επιστροφή! Γεμάτη με εμπειρίες, διαπιστώσεις, φόβους και πάθη :-)
Καλά διαδικτυακά και όχι μόνο ταξίδια!

ΥΓ Πέρα από αυτά που είπανε τα παιδιά, Βουδαπέστη, Βηρυττός, Κωνσταντινούπολη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ.

Juanita La Quejica on 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:28 π.μ. είπε...

Καλώστην! Καλό Φθινόπωρο!
Τί θα έλεγες για Ανδαλουσία; Πολλά μέρη να δεις, θες μήνα... ίσως για 3 μέρες η Γρανάδα να ήταν ιδανική. Έχει και το βουνό δίπλα για περπάτημα, η θάλασσα επίσης είναι πολύ κοντά. Και η Μάλαγα είναι όμορφη, γιατί έχει και εύκολη πρόσβαση σε μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς, όπως την Ronda, το Cádiz κλπ.

Natassa on 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 π.μ. είπε...

@Φωτεινή
ωω Φωτεινή θέλω και λίγο χιονάκι, έχω μικρό παιδάκι:-) θα μου πεις έχουν κάνει οι αραβες και χιον. κέντρο ...αλλά και χιόνι faux?

@ Σοφία
μην μου φέρνεις τέτοια πραδείγματα
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!!
οι ημερομηνίες είναι πολύ αυστηρές 24/12 βράδυ με 27/12 βράδυ επιστροφή, λίγο είναι αλλά παρα καθόλου ....
Πάντως σκέφτηκα την Κολωνία από τις χρισ. περιγραφές σου με τα bazaars :-)

Natassa on 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 π.μ. είπε...

@ CrazyT1
Ρώμη!!! υπέροχη, δίπλα μας, φθηνά εισητήρια, με πολύ χριστουγεννιάτικο πνεύμα, καταπληκτική κουζίνα, κρασιά, βόλτες ...πολύ θά θελα να δω την φοντάνα ντι τρέβι βράδυ χριστουγέννων !
και γω χάρηκα που ξαναεπεστρεψα:-)
Την είδα την Πολωνία !

Natassa on 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 π.μ. είπε...

@ kitsomitsos
my dear kitsosmitsos
αυτή η ερώτηση προέκυψε διότι δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε Βηρυτό τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (μαχαίρι στην καρδιά ήταν η συγκεκριμένη πρόταση....αλλά δεν υπάρχουν πτήσεις και μην ξεχνάς ότι έχω και μία επιπλέον πτήση απο Κρήτη)
Εκτος Βουδαπέστης όλες τις αλλες πόλεις τις αγαπώ και ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα!
ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, ανταποδίδω !


@Juanita
υπέροχη πρόταση! αλλά τι άλλο θα μπορούσες εσύ να προτείνεις!
Ισπανία είναι πάντα στα υπόψην και όντως Ανδαλουσία δεν έχω πάει, αλλά αυτό το κομματι θα το κάνω αλλη στιγμή, άλλωστε έχω μια πρόσκληση ανοιχτή για μια γιορτή που κάνουν την άνοιξη και κάποια στιγμή θα πρέπει να ανταποκριθώ!

sadigi on 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:45 μ.μ. είπε...

γεια σου Νατάσσα μας
εμείς βέβαια τα λέμε και αλλού:)

καλή αρχή στο μικρό σου προνήπιο

με εκνευρίζουν τα ίδια πράγματα και πολλά ακόμα βέβαια:)

witchofdaffodils on 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:14 π.μ. είπε...

Μινωίτισσα,
..Μάλτα ίσως;

Natassa on 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:46 μ.μ. είπε...

@sadigi
ετσι και σας γράψω όλα οσα με εκνευρίζουν κατα πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να μου ξαναμιλήσετε! θα με περασετε για τρελή ....

@ μάγισσα επέστρεψα ...οχι δριμύτερη ...αλλά τουλάχιστον θα κάνω μια προσπάθεια ...Μάλτα ε?
καλή ιδέα είναι, το κακό είναι με μας ότι πες να φύγουμε από δω κατά τις 4 μμ, και 2 για Ηρακλειο φτανουμε στις 6, δλδ το πρώτο αεροπλάνο για αθηνα είναι από τις 7 μμ και μετά ...πρέπει να βρω βραδυνές πτήσεις και είναι τελικά από όσο έχω ψάξει ελάχιστοι οι προορισμοί που έχει πτήσεις τόσο αργά, όποτε κατα πάσα πιθανότητα θα αλλαξω τα κριτήρια .... άσε που τελικά αν φύγουμε έστω και για 3 μέρες να πάμε κάπου με θάλασσα και καλό καιρό γιατί του Βασίλη το εκζεμα θα έχει θεριεψει τοβ χειμώνα και ίσως να είναι επιτακτική άναγκη να πάμε για θαλασσες και ήλιο...ενα μπάνιο στην θάλασσα και παιχνίδι στον ήλιο νταλα μεσημέρι και το εκζεμα εξαφανίζεται ως δια μαγείας !

kiki on 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ. είπε...

Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα.... Θα μπορούσα να συμπληρώσω τη λίστα σου (περί λαμόγιων κλπ) αλλά θα αρκεστώ να πω ότι Σητεία-Ζάκυνθος με αλλαγή 2 αεροπλάνων, πρέπει να είναι λιγότερο από 3 ώρες! Χαχα! Πλάκα κάνω. Δε λέει τίποτα εδώ τα Χριστούγεννα. Φρανκφούρτη όμως! ΛΕΕΙ!

Natassa on 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 μ.μ. είπε...

δεν με λες Κικιτσα , στην Κέρκυρα λέει άραγε??

Σοφία on 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:39 μ.μ. είπε...

Τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια κλείνουν στις 23/12, οπότε καλύτερα τη Γερμανία ξέχασέ την (ή τουλάχιστον μην περιμένεις να βρεις παζάρια).