ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

και τώρα τι θα κάνω εγώ με τα μίλια μου??

και ερωτώ τώρα εγώ τον κύριο υπουργό "Κύριε Υπουργέ με τα μίλια τι θα κάνετε?" φτάνει που τώρα ο Βασιλάκης θα μας γδάρει, τα μίλια που μάζευα με την icarus card τι θα απογίνουν? φαντάζομαι θα κλείσουν και αυτά όπως θα κλείσει και η Ολυμπιακή?" Προχθές λοιπόν ταξίδεψα για Αθήνα, στο δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα ταξίδεψα με aegean και τιμή εισιτηρίου 146 (με φόρους) σε οικονομική θέση, στο σκέλος Αθήνα - Ηράκλειο με δεδομένο ότι το ταξίδι ξεκινά από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και με ακριβότερους φόρους αεροδρομίου, το κόστος με Ολυμπιακή σε business ήταν 143 ευρώ. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, άντε και έχασα τα μίλια με την Ολυμπιακή, φανταστείτε να μείνει η Ελλάδα για λίγες μέρες με την aegean μόνη να αλωνίζει τους ελληνικούς αιθέρες τι έχει να μας χρεώσει?? Και τέλος πάντων δεν είναι κοροιδία από την aegean προς όλους εμάς στα νησιά που ουσιαστικά εμείς είμαστε οι πελάτες των αεροπορικών εταιρειών εντός Ελλάδας να διαφημίζουν Aθήνα -Μιλάνο 59 ευρώ με όλους τους φόρους και το Ηράκλειο - Αθήνα 146 ευρώ με όλους τους φόρους? μην μου πείτε για τα περιβόητα εισιτήρια των 19 ευρώ... εκτός του ότι εγώ ποτέ δεν έχω βρει τέτοια εισιτήρια και πιστέψτε με κοιτάζω πολύ συχνά τις τιμές, το 19 γίνεται 70 ως ελάχιστη χρέωση ίσαμε να πούμε κύμινο ... Διαφωνώ από την άλλη με την κουβέντα πολλών δημοσιογράφων, που γενικά άφηναν υπονοούμενο ότι όλα αυτά συμβαίνουν για να "δώσει" η κυβέρνηση κόσμο στην aegean και επίσης να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ολυμπιακή. Αυτό που συνέβει στην Ελβετία δεν μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα, θυμάμαι όταν έκλεισε η swiss air, που ο κόσμος πήγε να πετάξει, και του λέγανε "sorry κλείσαμε", στην Ελλάδα ούτως ή αλλιώς αυτά διαρρέουν και από την άλλη σε μια νησιωτική χώρα δεν μπορείς να πεις στο άλλο sorry Κλείσαμε γιατί τον "άλλο" πως θα τον αντιμετωπίσεις τι θα του πεις "πάρε τρένο? πάρε λεωφορείο?" και το πλοίο πόσους να χωρέσει? και άντε με τα πλοία χειμωνιάτικα με τα μποφόρ και τους αποκλεισμούς ? με τον κόσμο να κοιμάται στους διαδρόμους, κατάχαμα, και την bluestar ferries να μην σερβίρει γάλα, γιατί δεν είναι μέσα στην πολιτική της (αυτό θα σας το πω άλλη φορά, αλλά προς Θεού, μην ταξιδέψετε με bluestar αν έχετε παιδάκι μαζί σας, εκτός και του πάρετε τα πάντα για το ταξίδι, διαφορετικά σας βλέπω, να το κερνάτε ουισκάκι ή άντε ένα εσπρεσάκι ....) Ελπίζω να βρεθεί μια μαγική λύση για την Ολυμπιακή ...

15 σχόλια:

νατασσΆκι on 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 9:10 π.μ. είπε...

Δυστυχώς Νατάσσα μου μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν...
Τόσα χρόνια τη "μαγειρεύουν" την πώληση της ΟΑ, κάποια στιγμή θα γίνει - κι αλίμονο σ' εσάς που τη χρειάζεστε...


Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

αγορα και ζητηση ο νομος της αγορας..μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν αφου και εμεις εδω δωσαμε την δικια μας αεροπορικη εταιρια στην ισπανια...τωρα φυσικα πεταει τελεια αλλα παλια με τις μ......ς που καναν τρελαθηκαν στα προστιμα απο την κυβερνηση Κιτσενερ...τωρα πηραν το μαθημα τους και φτηνα και καλα...οσο για το θαυμα της Ολυμπιακης ακομα και που υπαρχει με αυτην την μορφη εε αυτο ειναι θαυμα...θα τρελαθουμε να πληρωνουμε τα σπασμενα...besitos...

kiki on 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 2:43 μ.μ. είπε...

Και δεν πρόλαβα καν να κάνω αίτηση για μίλια ! :-)

roadartist on 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 3:25 μ.μ. είπε...

Εγω δεν εχω καταλάβει..απο τη στιγμή που πάει για κλείσιμο και δεν μπορούνε να πληρώσουν τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους..γιατί αυτή τη περίοδο τρέχει προκήρυξη για μονιμους υπαλληλους στην ΟΑ?? Παμε καλα μωρε σε αυτη τη χωρα????

Natassa on 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 4:15 μ.μ. είπε...

@ roadartist
ΟΧΙ δεν πάμε καθόλου καλά...:(
αλλά φαντάσου σε πόσο κακή θέση βρισκόμαστε οι νησιώτες ...

@οneiromageiremata
έχω 42.000 μίλια για ξόδεμα
κάτσε να δω πόσα θελω για ζάκυνθο, είναι και 4 πτήσεις αλλά πρέπει να φτάνουν , αν είναι να τους δώσω μία ... να ξεμπερδεύω και με αυτά!... 26.000 ! mipos na to valo sto programma??
γενέθλια στην ζάκυνθο!!

Natassa on 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 4:16 μ.μ. είπε...

@natassaki
@argentina_hellas

Μεταξύ μας και γω για θαύμα το έχω που λειτουργεί ακόμα η Ολυμπιακή και ΛΕΩ αφου ήδη έχει γίνει ένα θαύμα ... δεν γίνεται και ένα δεύτερο??? :)

KitsosMitsos on 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:07 μ.μ. είπε...

Τα θαύματα τελειώνουν, δυστυχώς.
Κρίμα, γιατί υπήρχαν δυνατότητες... Και αρκετό συναίσθημα, κακά τα ψέματα.

Σοφία on 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 2:03 π.μ. είπε...

Έχω κι εγώ κάτι ξεχασμένα μίλια της Ολυμπιακής, αλλά όχι πολλά, γύρω στα 10.000, οπότε προβλέπω να τα παίρνει το ποτάμι.

Κρίμα μια εταιρία που ξεκίνησε τόσο καλά να καταλήγει σε τέτοια χάλια :-(

Ανώνυμος είπε...

Πότε έχεις γενέθλια??!!

Crazy Tourists on 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 1:50 π.μ. είπε...

Τα ίδια και ο φάδερ!Έχει μίλια ουουουου!!Ατελείωτα...Και τώρα θα πάρει τα μίλια τους...Τι να πει κανεις!
CrazyTourist1

roadartist on 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:47 π.μ. είπε...

Όντως για τους νησιώτες ειναι φοβερο το πρόβλημα. ΕΥΧΟΜΑΙ να βρεθεί λύση..αλλά δύσκολο παιδιά δεν ξερω τι να πω πια..

Natassa on 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 9:59 π.μ. είπε...

@kitsomitsos
αν και θα ήθελα το θαύμα
αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν περιθώρια :)

@Σοφία
ένας ένας έρχεστε να μου καταρρίψετε την εμμονή με την ΟΑ, ποτέ δεν υπήρξε υγιείς εταιρεία και επί Ωνάση, απλά επί Ωνάση είχε κύρος που το χασε αργότερα.... διάβαζα στην βιογραφία του Ωνάση ότι οταν την ξεφορτώθηκε ξεφορτώθηκε τα σκ...α.
.....

Natassa on 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:01 π.μ. είπε...

@Πέννυ
22 Φεβρουαρίου:)

@ crazytourist1
ναι ..και γω ο βλάκας δεν τα εξαργύρωνα τα μάζευα για ένα πιο μεγάλο ταξίδι τώρα να μην πω τίποτα ....

ka8y on 30 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:09 μ.μ. είπε...

Εγω πάλι που μένω Λήμνο, λέω άντε να κλείσει το μπάχαλο, μπας και πετάξει η aegean για το νησί, να δούμε άπσρη μέρα.
Πέρσι που έμενα μυτιλήνη, 80 πήγαινε έλα πλήρωνα με aegean, τα έκλεινα βέβαια ένα μήνα πιο νωρίς... Γιατί τώρα που κλέινεις με ΟΑ για Πάσχα και σου λένε 8 φεβρουαρίου αγόρασε το? και πλήρωσε το και 176 ευρώ...

Natassa on 31 Δεκεμβρίου 2007 στις 6:42 μ.μ. είπε...

KΑΘΥ
έχω μια μικρή ένσταση... αν πέσουμε στα χέρια της aegean χωρίς το απαιτούμενο ανταγωνισμό πίστεψε με ... θα μας σκίσουν .... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!