ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Deia, Mallorca.

H Deia είναι ένα μέρος που θα μπορούσα να το πω μυθικό... δεν έχω ούτε μια φώτο να σας δείξω, γιατί απλά με συνεπήρε το μέρος η ομορφιά, η ησυχία, η θέα, με αποτέλεσμα να μην βγάλω φωτογραφίες, την επόμενη μέρα λοιπόν επιστρέψαμε για να βγάλω φωτογραφίες και να φάμε εκεί βραδινό, όμως δυστυχώς πάλι δεν κατάφερα να βγάλω φώτος για διαφόρους λόγους καθαρά πρακτικούς, όμως βρήκα αυτό το βίντεο στο youtube και σας παροτρύνω να το δείτε, απεικονίζει (τα πρώτα δύο λεπτά ) αυτό που θα ήθελα να σας δείξω αλλά δυστυχώς η ατμόσφαιρα δεν μεταφέρεται...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βιντεάκι δεν μπορώ να το δω γιατί μπαίνω μέσω πι εσ τι εν σύνδεσης......σου στέλνω την ταξιδιάρικη καληνύχτα μου......

Natassa on 28 Νοεμβρίου 2007 στις 9:15 μ.μ. είπε...

σ ευχαριστώ ηλιογράφε, σου εύχομαι να πας στην Deia κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη ότι εσύ αυτό το μέρος θα το αποθανατίσεις μοναδικά, κάθε γωνιά κάθε σπίτι, και η θέα από όλα τα σημεία είναι μοναδική.
την καληνύχτα μου :)

Ανώνυμος είπε...

μαγικο και απολαυστικο πρεπει να ειναι αυτο το μερος...και εαν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι και ερωτικο μερος για ζευγαρια...besitos...

Σοφία on 29 Νοεμβρίου 2007 στις 3:13 π.μ. είπε...

Αχ βρε Νατάσσα, μου έχεις κάνει μεγάλη ζημιά μ' αυτή τη Μαγιόρκα. Δεν με λυπάσαι;

elie on 29 Νοεμβρίου 2007 στις 8:50 π.μ. είπε...

Όμορφα είναι...
Κι αυτές οι γλάστρες με τα κόκκινα γεράνια δίνουν τέτοιο χρώμα...

Juanita La Quejica on 30 Νοεμβρίου 2007 στις 8:18 μ.μ. είπε...

Άρχισα ήδη τη "διαφήμιση" στον καλό μου. Φαίνεται όμορφο μέρος. Ο προβληματισμός είναι μήπως έχει γίνει πολύ τουριστικό το νησί, γεμάτο με Άγγλους, σε στυλ Λαγανά τον Αύγουστο. Ισχύει; Ίσως το Πάσχα να είναι μια κατάλληλη εποχή να το επισκεφτεί κανείς.

KitsosMitsos on 30 Νοεμβρίου 2007 στις 8:30 μ.μ. είπε...

Το τελευταίο που είπες είναι το σημαντικότερο. Η ατμόσφαιρα δε μεταφέρεται, πρέπει να τη ζήσεις για το καταλάβεις.

Natassa on 1 Δεκεμβρίου 2007 στις 4:56 μ.μ. είπε...

@Σοφία
ΟΧΙ δεν σε λυπάμαι καθόλου, με 30 ευρώ και με μία μόλις πτήση είσαι στην Πάλμα, ίσαμε να πεις κύμινο, εγώ να μην σου πω πόσες πτήσεις χρειάζομαι. Δλδ, απλά πράγματα, την άλλη Παρασκευή όταν τελειώσεις την δουλειά αντί να γυρίσεις σπίτι θα πας στο αεροδρόμιο, πολλά έχετε διαλέγεις και παίρνεις, το βράδυ της Παρασκευής θα πίνεις ποτά στην Μαγιόρκα....

@ argentina - hellas
και ερωτικό μέρος είναι λόγω της ησυχίας και της αξεπέραστης θέας, αλλά εμείς που είχαμε και τον μικρό μαζί, δεν μας χάλασε ;)

Natassa on 1 Δεκεμβρίου 2007 στις 5:06 μ.μ. είπε...

@elie
μετά από την κουβέντα που είχαμε κάνει, αυτό νομίζω πως είναι το ιδανικό μέρος για παιδιά. Οσο για τα λουλούδια και τα χρώματα ... δεν έχω λόγια :)

@juanita
κοίτα έχει μπόλικους άγγλους και ακόμα περισσότερους γερμανούς, όμως το χάλι είναι στην ανατολική μεριά του νησιού, που δεν είναι ακριβώς χάλι, δεν έχει δλδ τουρίστες στουπί στο μεθύσι να χαλάνε τον κόσμο και την ησυχία όλων , (έχει άπειρη αστυνομία σ αυτή την περιοχή) είναι ξέρεις όλο εστιατόρια με junkfood, ξενοδοχεία τεραστίων διαστάσεων, bar με τηλεόραση που παίζει όλη την μέρα ποδόσφαιρο κλπ κλπ, από την δυτική πλευρά δεν υπάρχει καμμία σχέση με την άλλη, ησυχία πολύ καλός κόσμος, χωρίς το δήθεν κόσμο (αυτοί πάνε ibiza ούτως ή αλλιώς)
μικρά ξενοδοχεία όλα απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον, καταπληκτικά εστιατόρια, (μόνο στην Deia,έχει 2 εστιατορια με αστέρι michelin) ... πάρτε την απόφαση να πάτε και εδώ είμαι εγώ!

@kitsomitsos
έτσι ακριβώς :)

Manos S. on 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 7:30 μ.μ. είπε...

Νόμιζα πως σου ειχα πει ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! :)
Kαι καλά βδομάδα!!!

Manos S. on 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 7:30 μ.μ. είπε...

Νόμιζα πως σου ειχα πει ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! :)
Kαι καλά βδομάδα!!!

Juanita La Quejica on 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 6:52 μ.μ. είπε...

Νατάσσα, έχω πειστεί!
Μόλις το αποφασίσουμε, θα ζητήσω τα "φώτα" σου!