ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Φτύστε τους. Κλείστε την τηλεόραση. ΠΡΕΠΕΙ.

Για την λόγους καθαρά αξιοπρέπειας νομίζω πως τουλάχιστον σε ένα αγώνα και αυτός πρέπει να είναι ΑΕΚ - ΣΕΒΙΛΛΗ πρέπει όλοι να κλείσουμε την τηλεόραση. Πηγαίνετε στο γήπεδο. Αν η βρωμο - uefa έχει να κάνει με τα εισιτήρια ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Για λόγους καθαρά αξιοπρέπειας. Μόνο γι αυτό. Το ιστορικό: 27 - 8 -2007 Η σχετική ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ: "Η AEK ΠΑΕ αισθανόμενη τη θλίψη και την τραγωδία που βιώνουν η χώρα και οι συνάνθρωποί μας απευθύνθηκε εγγράφως στην UEFA και ζήτησε την αναβολή του αυριανού αγώνα με τη Σεβίλλη που γίνεται στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League. Πριν από λίγο λάβαμε την απάντηση της UEFΑ, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει δεκτό το αίτημά μας για αντικειμενικούς λόγους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να δώσουν μια ελάχιστη σταγόνα χαράς". από το contra 28-8-2007 AEK-Sevilla match postponed Tuesday 28 August 2007 Following the tragic news of the death of Sevilla FC player Antonio Puerta this afternoon, UEFA has confirmed the postponement of tonight's UEFA Champions League third qualifying round second-leg match between AEK Athens FC and Sevilla FC. The tie has been rescheduled for next Monday, 3 September, kick-off 21.45 local time in Athens. Sympathy and condolences "UEFA and the entire football family extend their sympathy and sincere condolences to the family of Antonio Puerta, Sevilla FC and the Spanish Football Federation," said European football's governing body in a statement. "Today's event comes in a week that has plunged Greece into mourning for the tragic loss of many human lives in forest fires. Flexibility and understanding "In addition, UEFA would like to extend its thanks to the Spanish and Hellenic Football Federations, the two clubs and the two leagues for their flexibility and understanding in allowing the rescheduling of the match." www.uefa.com Για την ελληνική τραγωδία η uefa χεστηκε (παρντόν) για τον παίκτη όμως της Σεβίλλη δεν πειράζει, το αναβάλλει. Και αυτό είναι μεγάλη πρόκληση. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Δυστυχώς με κάτι τέτοια παίρνουμε χαμπάρι... Αν και φίλη της ΑΕΚ και ποδοσφαιρόφιλη δεν θα το δω το παιχνίδι, ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, άλλωστε χεσμένους μας έχουν. ΟΡΓΗ με κατακλύζει τις τελευταίες μέρες για τα πάντα.

9 σχόλια:

νατασσΆκι on 30 Αυγούστου 2007 στις 7:38 π.μ. είπε...

Αχ, Νατάσσα μου!

Καλημέρα.

kiki on 30 Αυγούστου 2007 στις 11:04 π.μ. είπε...

Αχ δε λες τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Νατάσσα μου και σε ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα. Είμαι πολύ στενοχωρημένη αυτές τις ημέρεες, με όλα αυτά που γίνονται γενικώς, και έτσι δεν έχω ασχοληθεί και πάλα πολύ με τα blog (επιπλέον, έκανα και ένα αφιέρωμα για το Ευρωμπάσκετ στη δουλειά και ξεπατώθηκα). Έχεις δίκιο για αυτό που γράφεις και εγώ εκνευρίστηκα με αυτή την εξέλιξη. Ξέρεις όμως ποια είναι η σημαντική παράμετρος; Η Σεβίλη είπε στην UEFA «Μπαίνω στο αεροπλάνο και φεύγω» για αυτό η Ομοσπονδία προχώρησε στην αναβολή του αγώνα. Και αυτό με θυμώνει ακόμα περισσότερο. (ΥΣ: Μου έχουν λείψει τα ωραία πραγματάκια για τα οποία γράφαμε και διαβάζαμε μέχρι τώρα. Που κουράγιο όμως...)

Natassa on 30 Αυγούστου 2007 στις 3:55 μ.μ. είπε...

αχ Πέννυ εκάνα να στο γράψω στο μπλογκ, από ταξιδιωτικά μπλογκ γίναμε .. Θεέ μου τι καιρούς περνάμε ... πόσο θα ήθελα να σε βοηθούσα στο αφιέρωμα :) που θα το βρώ? στο in.gr?

Natassa on 30 Αυγούστου 2007 στις 4:45 μ.μ. είπε...

natassaki
Kiki
από την μια λες να κραταμε την ψυχραιμία μας και απο την άλλη θολώνεις απο τα νευρα ...

Ανώνυμος είπε...

Νατάσσα η οργή σου και όλων μας δικαιολογημένη. Η ουέφα ΧΕΣΤΗΚΕ για την Ελλάδα έτσι κι αλλιώς, αλλά η πραγματικότητα είναι η παρακάτω. Σχετικός "νομος"-κανονισμός της ΟΥΕΦΑ, είναι πως αν δεν υπάρχει ΑΜΕΣΟΣ λόγος, δεν γίνεται αναβολή αγώνα. Εκτός και αν ζητηθεί ΚΑΙ από τις 2 ομάδες. Κι αυτό φυσικά γιατί ήταν και η κληρωση χτες. Ειδάλως θα ήταν πιο μαλθακοί! Το παιχνίδι αναβλήθηκε επειδή το ζήτησε ΚΑΙ η Σεβίλλη.
Τώρα, τι θα γινόταν αν το ζήταγε ΠΡΩΤΑ η Σεβίλλη δεν ξέρω... αλλά μάλλον το ίδιο...

Natassa on 1 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:06 π.μ. είπε...

εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι αν το ζητούσε η Σεβίλλη πρώτη θα συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο ?...

Juanita La Quejica on 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6:28 π.μ. είπε...

Α! Γι αυτό αναβλήθηκε ο αγώνας τελικά; Ήμασταν διακοπές και πιστέψαμε ότι αναβλήθηκε λόγω του εθνικού μας πένθους από τις πυρκαγιές. Άει στο καλό! Τί νόμοι και τί κανονισμοί, ντροπή είναι!

Άσχετο...

Πώς αλλάζουν τα πράγματα σε 2 βδομάδες... έτυχε να είμαστε στην Σεβίλλη την παραμονή και την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ. Το κλίμα που επικρατούσε ήταν υπέροχο, γεμάτη η Τριάνα με ΑΕΚτζήδες όλων των ηλικιών με κέφι και άψογη συμπεριφορά, παιδιά, 30αρηδες, οικογενειάρχες με όλο το ασκέρι τους, έτοιμους να φάνε πολλά γκολ αλλά και να πολεμήσουν. Οι Σεβιγιάνοι πάλι, σίγουροι για τη νίκη και για την ομαδάρα τους, αντιμετώπιζαν τους καλεσμένους με κέφι και ανοχή, οι μαγαζάτορες μου έδειχναν τα εισιτήριά τους, τα οποία πλήρωσαν ως και 200 ευρώ μιας και όπως μου έλεγαν στην προσπάθειά τους να μου εξηγήσουν γιατί είναι τόσο ακριβά "πρόκειται για παιχνίδι de primera división". Στα μπαράκια το βράδυ πανηγύρι, στα ταπάδικα επίσης, κίτρινο χρώμα παντού, ελληνικά διάσπαρτα με ισπανικά και ανδαλουσιανούς χορούς, αρώματα θαλασσινών αλλά και μπόλικες κολώνιες... όμορφη, χαρούμενη, γιορταστική ατμόσφαιρα.
Τόσο κοντά και τόσο μακρυά φαίνεται αυτή η στιγμή.
Για τους Σεβιγιάνους γιατί είναι μια πόλη μέτρια σε μέγεθος, δεμένη, που ζει στον παλμό της ομάδας της και άρα κατασοκαρισμένη από τον θάνατο του πιτσιρίκου αθλητή της.
Για μας... εμείς πώς να νοιώθουμε; Με τόσους νεκρούς... με τόση καμμένη γη... σε 2 βδομάδες, πόσο εύκολα λυγίζει μια χώρα...

Natassa on 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 1:47 μ.μ. είπε...

Μόνο επί του αθλητικού... να σου πω τον αγώνα δεν τον είδα, είχα θυμώσει τόσο, είχε και μπάσκετ στο άλλο, αλλά ότι και να ναι δεν μπορείς να βάλεις ένα νεκρό παίκτη πανω από την τραγωδία ενός κράτους. Βάση όσων είπαν η Πέννυ και ο Μανος θα μπορούσα να το πάρω πίσω αυτό το πόστ αλλά η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι αν η Σεβίλλη από μόνη ζητούσε την αναβολή του αγώνα σίγουρα θα έπαιρνε την άδεια από την uefa, διαφωνεί κανείς μαζί μου? Οσο για το σχόλιο σου για τις 2 εβδομάδες, είναι να μην το πιστεύεις όλο αυτό που συνέβει, γενικά είναι να το σκέφτεσαι και να τρελαίνεσαι ....